Er i motiveret til forandring?
Emotionsfokuseret parterapi i Taastrup

Er jeres forhold gået i hårknude? Og har I svært ved at finde melodien igen? Et parforhold kræver hårdt arbejde, men nogle gange forsømmer vi det job til fordel for alle de andre praktiske gøremål, vi skal nå i hverdagen. Med mine 20 år som professionel psykoterapeut MPF har jeg hjulpet mange par med at komme på rette kurs i deres forhold. Skal jeg også hjælpe jer?

Få en gratis forsamtale, så vi kan se, hvad jeg kan gøre for jer. Jeg tilbyder parterapi i Taastrup og er kun et opkald væk.

Gør noget aktivt for den vigtigste relation i livet

Som parterapeut i Taastrup bruger jeg kun godkendte metoder til at hjælpe jer med at lirke kærlighedslåsen op igen.

Mine forløb tager udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi. Det betyder, at vi dykker ned i fortrængte og dybtliggende følelser, så I får en bedre forståelse for jeres egne og jeres partners følelser.

Følelserne er et navigationssystem, som vi kan bruge til at finde frem til årsagen til jeres konflikter, mistillid og fastlåste forhold.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Hvorfor søge hjælp til forandring? Fordi det er muligt
Parterapi i Taastrup bygger på gensidig tillid

Tillid er en vigtig byggesten i enhver relation i livet. Det gælder for jeres parforhold, men det gælder også, hvis I starter i parterapi i Taastrup.

Som parterapeut i Taastrup ved jeg, at de bedste forløb bygger på tillid. Derfor gør jeg meget ud af at give jer mulighed for at nære tillid til mig.

Med en gratis forsamtale kan I få en fornemmelse af, om vi er et match. Og til vores første konsultation har vi fokus på at få et indtryk af hinanden og skabe den vigtige tillid – for det er den, vi skal bruge til at skabe fremskridt i jeres parforhold.

I kan altid ringe til mig på +45 91 54 89 78, før vi opstarter et forløb. Så kan I også få et indtryk af, om der er et umiddelbart match. Den gensidige tillid er en vigtig byggesten – det gælder i alle livets relationer.

Kontakt mig

Anbefalinger


Du får meget for pengene!
Christian har givet mig en større forståelse, af mine problematikker og udfordringer jeg har i min hverdag. Med hans lyttende og rolige måde at være på, hjælper han mig trygt igennem nogle svære oplevelser. Hans brede og store faglighed om livet, kommer til udtryk, når han forklarer og synliggør, hvorfor, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen. Han ser hele mennesket. Han er ærlig, skarp og meget kompetent, både som parterapeut og til enkelt terapi. (Vi deltog både i et parterapeutisk forløb og jeg havde ved siden af et individuelt forløb). - Lenette , særlig sensitiv og kronisk stress
Nærværende og hurtig til at fange stemningen
Christian var i vores forløb i parterapi meget nærværende og hurtig til at fange stemningen imellem min partner og jeg. Han var god til at finde de ord man selv søgte efter, og det var en stor styrke at vi kunne være nysgerrige sammen så man aldrig følte at konklusioner blev draget for hurtigt. Han var meget upartisk og ærlig og man havde på ingen måde indtryk af en ”pengemaskine”. Det giver en stor tryghed at vide at vi altid kan vende tilbage til Christian igen, hvis vi skulle få problemer senere i vores ægteskab. - Stine Wolff
Blev set og mødt
I mine samtaler med Christian har jeg oplevet at være i et helt særligt rum, hvor jeg er blevet set og mødt, præcis som den jeg er. Christian har med sin empati, sin autencitet og sin varme mødt mig i det, der var allermest sårbart og smertefuldt og givet mig en stærk følelse af, at han altid var der sammen med mig. Det har givet mig mod til at arbejde dybt i min proces og givet ny og værdifuld afklaring og indsigt til min egen personlige udvikling. - Susanne M, pædagog
Fagligt meget dygtig psykoterapeut
Jeg vil starte med at fremhæve Christians menneskelige sider. Han er et meget varmt, imødekommende og udømmende menneske. Jeg føler mig set og mødt af Christian og han formår at skabe et trygt rum, hvor jeg tør lukke op for sårbare emner. Og det har været meget helende. Christian er derudover en fagligt meget dygtig psykoterapeut. Jeg kan på det varmeste anbefale Christian. - Anonym kvinde, 57 år, Lejre

Parterapi i Taastrup hjælper jer med at genskabe jeres relation

I mit virke som relationsekspert og parterapi i Taastrup ved jeg, hvor svært det kan være at bevare en sund og opbyggende relation.

Hverdagens stress og jag kan hurtigt skabe et usundt mønster i jeres parforhold, som det kan være svært at bryde ud af på egen hånd. Sammen finder vi frem til de rigtige redskaber, der kan styrke jeres relation og kærlighed til hinanden.

Se priser

Få hjælp til parforholdet
Ring efter parterapi i Taastrup

Hvis forholdet knirker, kan jeg hjælpe jer med at smøre hængslerne, så I kan få de rigtige redskaber til at få forholdet til at køre mere gnidningsfrit igen. Jeg er kun en opringning væk, hvis jeg skal hjælpe jer med at finde kursen i jeres parforhold.

Ring gerne til mig på +45 91 54 89 78, hvis I vil booke en tid til parterapi i Taastrup, eller I ønsker en uforpligtende og gratis forsamtale. Det er aldrig en skam at gå i parterapi – derimod er det en skam at lade stå til.

Lær mig bedre at kende

Mit medlemskab
Din sikkerhed

Dansk Psykoterapeutforening (MPF)

Dansk Center for Emotionsfokuseret terapi