Er i motiveret til forandring?
Parterapi i Solrød – Genfind den tabte gnist

Er der krise i jeres parforhold? Søger I parterapi, der kan hjælpe jer til at finde gnisten frem igen? Jeg er psykoterapeut MPF. Sammen finder i hinanden gennem den trygge og varme kommunikation. Genskab kontakten til dig selv og din partner. Det er ikke for sent at rede kærligheden.

Kontakt mig i dag – så får i en gratis forsamtale.

Gør noget aktivt for den vigtigste relation i livet

Relationen til vores partner er det vigtigste, vi har. Det er her, vi finder vores trygge base, og det er her, vi deler vores største fortrolighed og sårbarhed.

Derfor mærker vi det også stærkt, når parforholdet ikke længere ”virker”, som det ellers engang gjorde. Oplever I, at jeres kærlighed, tillid eller respekt til hinanden er sat på hold, så kan det være givende at søge parterapi.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Hvorfor søge hjælp til forandring? Fordi det er muligt
Parterapeut nær Køge, Høje-Taastrup og Greve

Som mandlig terapeut kan jeg tilbyde parterapi i Solrød nær Køge, Greve og Høje-Taastrup.

I kan altid ringe til mig på +45 61 67 01 62, før vi opstarter et forløb. Så kan I også få et indtryk af, om der er et umiddelbart match. Den gensidige tillid er en vigtig byggesten – det gælder i alle livets relationer.

Kontakt mig

Anbefalinger


Du får meget for pengene!
Christian har givet mig en større forståelse, af mine problematikker og udfordringer jeg har i min hverdag. Med hans lyttende og rolige måde at være på, hjælper han mig trygt igennem nogle svære oplevelser. Hans brede og store faglighed om livet, kommer til udtryk, når han forklarer og synliggør, hvorfor, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen. Han ser hele mennesket. Han er ærlig, skarp og meget kompetent, både som parterapeut og til enkelt terapi. (Vi deltog både i et parterapeutisk forløb og jeg havde ved siden af et individuelt forløb). - Lenette , særlig sensitiv og kronisk stress
Varmeste anbefaling
Jeg vil på det varmeste anbefale et samtaleforløb hos Christian. Udover at være solidt fagligt funderet besidder Christian en fantastisk evne til indlevelse og til at være nærværende i samtalen. Dermed opbygger han et tillidsfuldt rum, der gør det enklere at tale om de ting, der kan gøre ondt i livet. Kontakten i mødet med terapeuten er noget af det vigtigste for et frugtbart forløb, hvor der er plads til at komme fri af gamle mønstre og udvikle nye sider af sig selv, der måske ikke har fået så meget opmærksomhed. Netop kontakten i samtalen er en af Christians styrker og hans empati gør at man slapper af i samtalen. Det er på en måde hvor fagligheden ikke kommer til at skygge for hans evne til at møde, se og høre mig i de problemstillinger jeg har delt med ham – hvilket jeg ser som en stor kvalitet. Derfor vil jeg i høj grad anbefale at tage et terapeutisk forløb hos Christian uanset om det er enkelt terapi eller parterapi. - Mathias Waagepetersen , Cand. Theol. og præst
Nærværende og hurtig til at fange stemningen
Christian var i vores forløb i parterapi meget nærværende og hurtig til at fange stemningen imellem min partner og jeg. Han var god til at finde de ord man selv søgte efter, og det var en stor styrke at vi kunne være nysgerrige sammen så man aldrig følte at konklusioner blev draget for hurtigt. Han var meget upartisk og ærlig og man havde på ingen måde indtryk af en ”pengemaskine”. Det giver en stor tryghed at vide at vi altid kan vende tilbage til Christian igen, hvis vi skulle få problemer senere i vores ægteskab. - Stine Wolff
Blev set og mødt
I mine samtaler med Christian har jeg oplevet at være i et helt særligt rum, hvor jeg er blevet set og mødt, præcis som den jeg er. Christian har med sin empati, sin autencitet og sin varme mødt mig i det, der var allermest sårbart og smertefuldt og givet mig en stærk følelse af, at han altid var der sammen med mig. Det har givet mig mod til at arbejde dybt i min proces og givet ny og værdifuld afklaring og indsigt til min egen personlige udvikling. - Susanne M, pædagog
Fagligt meget dygtig psykoterapeut
Jeg vil starte med at fremhæve Christians menneskelige sider. Han er et meget varmt, imødekommende og udømmende menneske. Jeg føler mig set og mødt af Christian og han formår at skabe et trygt rum, hvor jeg tør lukke op for sårbare emner. Og det har været meget helende. Christian er derudover en fagligt meget dygtig psykoterapeut. Jeg kan på det varmeste anbefale Christian. - Anonym kvinde, 57 år, Lejre

Emotionsfokuseret parterapi

Emotionsfokuseret parterapi i Solrød nær Køge, Greve og Høje-Taastrup.

Min tilgang er funderet i metoden Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), der har dokumenterede resultater i både terapeutisk praksis og forskning.

Undersøgelser inden for feltet viser, at 70-75% af de par der modtager emotionsfokuseret parterapi, får løst deres kriser, og 90% oplever væsentlige forbedringer i parforholdet.

Jeg kan blandt andet hjælpe par, hvor:

  • I lytter ikke til hinanden længere, og I føler jer hver især som ”en øde ø”.
  • Jeres kommunikation er blevet dårligere.
  • Konflikterne og skænderierne er oftere og mere intense.
  • I tvivler på jeres partners kærlighed og troskab.
  • I sætter oftere spørgsmålstegn ved det meningsfulde i jeres parforhold.
  • I har svært ved at finde den gensidige tillid efter utroskab.
  • Du føler dig ubetydelig og overset.
Se priser

Parterapeutisk forløb
I har kun hinanden at vinde

Som parterapeut hjælper jeg jer med at finde de udfordringer, som skaber afstand imellem jer.
Konflikter, kritisk adfærd eller en bevidst tilbagetrækningsstrategi, bunder ofte i dybtliggende følelser, der kan spores langt tilbage i livet – derfor er vi oftest ikke bevidste om vores adfærd og handlemønstre i pressede situationer.

Min fornemmeste rolle er at hjælpe jer til et sundere grundlag med mere opbyggelige mønstre, så I både kan forstå og kommunikere på en nærende, kærlig og omsorgsfuld måde. Oftest finder par sammen med kærligheden som drivkraften – den kraft vil I, igennem et terapeutiskforløb, have mulighed for at genfinde på ny.

Tag en snak med mig om parterapi i Solrød nær Køge, Greve og Høje-Taastrup allerede i dag.
Få en uforpligtende snak på +45 61 67 01 62. Jeg glæder mig til at hjælpe jer.

Lær mig bedre at kende

Mit medlemskab
Din sikkerhed

Dansk Psykoterapeutforening (MPF)

Dansk Center for Emotionsfokuseret terapi