Livet behøver ikke være sådan!
Behandling af angst

Angst er en størrelse, som kan være svær at forklare eller gribe om. Typisk har den angstramte opbygget en undgåelses adfærd, så konfrontationer med angsten bliver på et minimum.

I svære tilfælde kan angsten skabe en passivitet så stor, at den angstramte trækker sig fra situationer, som han/hun ellers tidligere deltog i – den tilbagetrækkende adfærd kan for den angstramte derfor blive en markant begrænsning af livets mulige udfoldelser.

Hvornår skal vi ses?
Angstbehandling

Følelser og tanker kan ofte sætte en stopklods for ens potentiale til at leve livet 100%. Mange vil gerne ændre dette tankemønster, men ved ikke hvordan – er det noget du kan genkende?

Er du motiveret til forandring? Jeg kan hjælpe dig på vej.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Tag skridtet mod forandring
Er du ramt af angst?

Der findes mange symptomer på angst – kan du genkende nogle af dem? Symptomerne kendes blandet andet på indre uro, hjertebanken, stress, svedeture, tvangstanker og deciderede panikanfald, som kan opleves meget voldsomme for den angstramte.

Hvis ovenstående vækker genkendelse hos dig, er det en god idé at søge behandling af din angst.

Jeg kan hjælpe dig med et angst-behandlings-forløb her i Solrød.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på +45 91 54 89 78 for en uforpligtende snak, så vi sammen kan hjælpe dig godt videre i livet.

Book din tid

Sammen finder vi kilden
Angst behandling i Solrød

Jeg ved, at angst er invaliderende, og det kan være svært at tage det første skridt mod en behandling. Du skal vide, at jeg støtter dig igennem hele processen, og sammen finder vi nogle værktøjer, som du kan bruge i din hverdag, så du langsomt vil opleve, at dit liv kan være anderledes.

Gennem samtaleterapi finder vi, hvad der er kilden til din angst, og vi kigger på din adfærd i forhold til den. Når først angsten har fat om en, er det svært at gå den i møde på en hensigtsmæssig måde.

Det hjælper jeg dig med. Min angstbehandling er tilrettelagt efter dine følelser og din tilstand, så du vil opleve at få helt konkrete værktøjer, der gør det nemmere for dig at handle aktivt, når angsten indtræder og nogle oplever efter at have arbejdet med deres angst, at angsten over tid kan slippe helt eller delvist.

Kontakt mig

Anbefalinger


Du får meget for pengene!
Christian har givet mig en større forståelse, af mine problematikker og udfordringer jeg har i min hverdag. Med hans lyttende og rolige måde at være på, hjælper han mig trygt igennem nogle svære oplevelser. Hans brede og store faglighed om livet, kommer til udtryk, når han forklarer og synliggør, hvorfor, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen. Han ser hele mennesket. Han er ærlig, skarp og meget kompetent, både som parterapeut og til enkelt terapi. (Vi deltog både i et parterapeutisk forløb og jeg havde ved siden af et individuelt forløb). - Lenette , særlig sensitiv og kronisk stress
Nærværende og hurtig til at fange stemningen
Christian var i vores forløb i parterapi meget nærværende og hurtig til at fange stemningen imellem min partner og jeg. Han var god til at finde de ord man selv søgte efter, og det var en stor styrke at vi kunne være nysgerrige sammen så man aldrig følte at konklusioner blev draget for hurtigt. Han var meget upartisk og ærlig og man havde på ingen måde indtryk af en ”pengemaskine”. Det giver en stor tryghed at vide at vi altid kan vende tilbage til Christian igen, hvis vi skulle få problemer senere i vores ægteskab. - Stine Wolff
Blev set og mødt
I mine samtaler med Christian har jeg oplevet at være i et helt særligt rum, hvor jeg er blevet set og mødt, præcis som den jeg er. Christian har med sin empati, sin autencitet og sin varme mødt mig i det, der var allermest sårbart og smertefuldt og givet mig en stærk følelse af, at han altid var der sammen med mig. Det har givet mig mod til at arbejde dybt i min proces og givet ny og værdifuld afklaring og indsigt til min egen personlige udvikling. - Susanne M, pædagog
Fagligt meget dygtig psykoterapeut
Jeg vil starte med at fremhæve Christians menneskelige sider. Han er et meget varmt, imødekommende og udømmende menneske. Jeg føler mig set og mødt af Christian og han formår at skabe et trygt rum, hvor jeg tør lukke op for sårbare emner. Og det har været meget helende. Christian er derudover en fagligt meget dygtig psykoterapeut. Jeg kan på det varmeste anbefale Christian. - Anonym kvinde, 57 år, Lejre

Du er aldrig alene
Et tillidsfuldt rum

Angst er drænende for både dit psykiske og fysiske velvære.
I et tillidsfuldt rum sætter vi sammen ord og perspektiv på din angst, så den bliver nemmere at forstå og gribe om.

Det er vigtigt, at vi forstår angsten som et vilkår, som skal konfronteres fremfor et fjendebillede, vi skal undgå. Ved hjælp af angstbehandling gør vi angsten konkret, så den dermed også bliver nemmere at handle på.

Vi undersøger også nænsomt sammen, hvor den måske sidder i kroppen og hvordan den opleves.

Hvis du ønsker at tale med mig om et angst-behandlings-forløb her i Solrød, er du velkommen til at kontakte mig på +45 91 54 89 78.

Sammen hjælper vi dig godt videre i livet.

Lær mig bedre at kende

Mit medlemskab
Din sikkerhed

Dansk Psykoterapeutforening (MPF)

Dansk Center for Emotionsfokuseret terapi